Tribia och Dimension10 inleder ett strategiskt partnerskap

Bild: Dimension10

Dimension10 och Tribia ingår samarbete för att ytterligare förbättra och digitalisera samarbetet i byggbranschen samt öka kvaliteten på byggprojekt med VR.

Effektiva möten och snabbare beslut på en virtuell byggarbetsplats

Tribia har varit ledande inom digitalt samarbete och utveckling i den norska och svenska byggbranschen sedan 2001 och anses av många sätta standarden för digitala samarbetsverktyg. Under de senaste åren har Dimension10 arbetat med utvecklingen av en visualiserings- och samarbetsplattform baserad på Virtual Reality-teknik, där de har vunnit flera internationella priser för sin produkt.

bild

Genom detta samarbete kommer du som användare av Interaxo att kunna uppleva dina modeller genom D10 - som om de byggdes i verkliga livet. Detta kommer att bidra till färre fel och ökad kvalitet, men också minska behovet av fysiska möten som nu kan hållas 100% virtuellt, och dessutom förbättra samarbetet genom en 3D-upplevelse.

Ömsesidigt verktyg - både för partners och kunder

Genom att ingå detta samarbete säkerställer både Tribia och Dimension10 ökad nytta för sina kunder, en vinst som båda parter är mycket nöjda med.