Klövern bygger 205 hyreslägenheter i Tyresö

Bild: Klövern

Klövern påbörjar konstruktionen av 205 nya hyreslägenheter i Tyresö, Stockholm. Tillsammans med Anders Linder, ordförande för Tyresö kommunfullmäktige, Rickard Langerfors, VD för Klövern, och Thomas Carlsson, VD för byggentreprenören 2xA, kommer vi att presentera mer detaljer om detta projekt på torsdag den 11 april.

"Södergården i Tyresö representerar vårt tredje byggprojekt på mindre än en månad. Med Södergården ökar vi Stockholms bostadsutbud med 205 nya enheter. Vi planerar att ytterligare accelerera vår byggtakt med nästan 1 200 bostäder i år och redan 2027 förväntar vi oss att kunna starta bygget av över 2 500 bostäder årligen," säger Rickard Langerfors, VD för Klövern.

Södergården är belägen i det populära området Trollbäcken i Tyresö, endast 22 minuter från Gullmarsplan med buss som stannar precis utanför fastigheten. Husen i Södergården kommer att ha varierande och ljusa färgsättningar och ligger i en grönskande miljö med omgivande småhus och villor. Lägenheterna kommer att vara klara för inflyttning år 2026.

Klöverns nästa projekt i Tyresö, med planerad byggstart till hösten, kommer att ligga i närheten av den natursköna Tyresö golfklubben och i ett av kommunens mest attraktiva lägen. Klövern planerar även att inleda byggandet av 400 lägenheter i Kista Square Garden i Kista.

Bild: Klövern