Hitta bygguppdrag enkelt på HandyDay.com

Företag inom byggbranschen står inför omfattande  utmaningar och många söker aktivt efter nya uppdrag. Inköpsplattformen HandyDay erbjuder en digital tjänst som gör det möjligt för byggbolag att hitta pågående upphandlingar från privata beställare - vilket HandyDay är först med i Norden.

- Vi förstår att många byggbolag har det tufft just nu. Vi vill underlätta för dem genom att erbjuda en digital samlingsplats där de enkelt kan hitta aktuella upphandlingar, säger Bertil Winzenburg, VD för HandyDay.

Att kunna hitta byggupphandlingar från privata beställare är något som länge efterlysts av företag i branschen och är än mer viktigt i takt med att konjunkturläget försämras.

- När vi pratar med underentreprenörer och leverantörer är den enskilt vanligaste frågan “Var är upphandlingarna?“ Genom att skapa en marknadsplats som liknar offentliga upphandlingar gör vi det smidigt att hitta nya affärsmöjligheter, fortsätter Bertil Winzenburg

Aktuella upphandlingar i realtid

Med HandyDays tjänst “Bevaka Byggupphandlingar” kan underentreprenörer och leverantörer hålla koll på anbudsförfrågningar som privata beställare publicerar på plattformen. Företagen kan välja ut de kategorier av tjänster de är intresserade av och få notiser när passande uppdrag blir tillgängliga. På plattformen finns även de aktuella upphandlingsdokumenten och företagen kan lämna sina anbud direkt.

- På HandyDay visas pågående byggupphandlingar och företag i branschen kan lämna anbud direkt. Nya aktuella upphandlingar publiceras i realtid och det är alltså inte frågan om information om eventuella framtida projekt - det är möjliga affärer här och nu, betonar Bertil Winzenburg.

Bevakningstjänsten möjliggörs genom att inköpare kan publicera sina anbudsförfrågningar öppet på HandyDays marknadstorg. 

bild

HandyDays marknadstorg är först i Norden med att samla  pågående upphandlingar från privata beställare

Ökad transparens

Förhoppningen hos HandyDay är att den nya tjänsten kan hjälpa till att demokratisera branschen. Bertil Winzenburg har själv en bakgrund som inköpare inom bygg och är väl medveten om de problem som finns.

– Byggupphandlingar har länge begränsats till inköparnas personliga nätverk. Detta har uteslutit många kvalificerade leverantörer. Med Bevaka Byggupphandlingar öppnar vi upp branschen, och skapar transparens mellan beställare och leverantörer. HandyDay är ett nytt sätt för dem att mötas.

 bild

Del av en företagsprofil i HandyDay

Om HandyDay:

HandyDay lanserades 2021, men det var först under 2023 som dess innovativa metod för upphandlingar verkligen fångade marknadens uppmärksamhet. Antalet användare har växt med 200 företag per månad det senaste året, och idag använder 3700 bolag HandyDay för att utvärdera leverantörer, göra förfrågningar, lämna kostnadsfria anbud, samt mycket mer.

För mer information, vänligen kontakta:

Bertil Winzenburg, VD, HandyDay

076-139 60 59

bertil.winzenburg@handyday.com

www.handyday.com

 

bild