ByggPartner och Micasa ingår avtal för ombyggnad i Stockholm

Kenneth Lindahl, enhetschef projekt på Micasa Fastigheter, tv, skakar hand med David Grimheden, arbetschef på ByggPartner, efter kontraktsteckning. Foto: Micasa

Micasa har valt ByggPartner som entreprenör för ett nytt samverkansprojekt som innefattar ombyggnad till kontor samt nya vård- och omsorgsboenden i Rågsved, Stockholm. Kontraktet för projektet är nu tecknat och arbetet kommer att påbörjas inom kort.

Micasa Fastigheter, som äger, förvaltar och utvecklar Stockholms stads omsorgsfastigheter, är en återkommande kund hos ByggPartner. Den 27 juni 2024 har parterna undertecknat kontraktet för projektet Kv. Bygeln 5 i Rågsved.

- Vi tackar för förtroendet och gläds åt återkommande kunder, säger David Grimheden, arbetschef samt kvalitets- och hållbarhetschef på ByggPartner.

Det aktuella kontraktet omfattar ombyggnad till kontor och nya seniorbostäder i Rågsved. Projektet är en totalentreprenad i samverkan och är uppdelat i två faser: fas 1 startar i augusti 2024 och fas 2 i fjärde kvartalet 2025.