Stockholm South Business District - Framtidens mötesplats

Illustration: At focus

På ett strategiskt och riktigt bra läge i Flemingsberg, mitt i centrum av södra Stockholms nya businessområde, växer At focus fram. Inflyttningen är planerad till 2024.

När du flyttar in med din verksamhet i At focus hamnar du som namnet beskriver i händelsernas mitt. Här är spännande samarbeten och nya relationer på öppna inspirerande ytor, generösa terrasser och en ljusgård i fokus.

Stockholm South Business District gör stora satsningar för ökad hållbarhet, både ekologiskt och socialt. Självklart har det varit även ett av Skanskas ledord vid planeringen av At focus och de uppsatta klimatmålen är betydligt högre än områdets. Siktet är inställt på att bli en klimatneutral byggnad och en av Stockholms mest hållbara arbetsplatser.

 

Nya möjligheter

Entréplanet i At focus är luftigt och välkomnande. Du som arbetar här kommer att mötas av en social atmosfär där du kan njuta av en god kopp kaffe, frukost med en kollega eller en bit mat. De inspirerande co-workingytorna ger verkligen en möjlighet att interagera och möta andra. Här kan du även få en stund för dig själv med din dator. I At focus kommer du att hitta varierande miljöer som skapar kreativitet och inspiration oavsett vilken verksamhet du jobbar inom

 

Hitta din perfekta lösning

De 30 000 kvadratmeter stora ytorna i At focus är flexibla. Du kan välja hur mycket du vill ta i anspråk och forma ditt utrymme efter dina behov. De enskilda lokalerna, som är från 2 000 kvadratmeter, är öppna och rymliga med stora ljusinsläpp. Har du en verksamhet inom kontor, utbildning, vård eller hotell så kommer du att passa extra bra här.

 

Södra Stockholms nya business hub

Flemingsberg är på väg att bli en modern stadsdel där den nya business huben SSBD ingår. Området kommer att sjuda av liv dygnet runt där 50 000 boende, 50 000 besökare och 50 000 arbetande inom spännande branscher kommer att skapa dynamik och utveckling. I Flemingsberg kommer du att hitta ett brett utbud av service, butiker, gym, restauranger, caféer och hotell. Nya resecentrum blir en knutpunkt som ska hantera hundratusentals pendlare varje dag och möljliggör både enkla och hållbara sätt att ta dig till jobbet.

Bilder: At focus