Panorama Nynäshamn - Byggstart för 78 nya bostäder

Foto: RO Properties

I Stockholm påbörjar RO Properties byggnationen av 78 bostäder i Nynäshamn. Byggentreprenören 2A Entreprenad har blivit tilldelad uppdraget.

Efter flera års noggrann planering har det nu officiellt börjat byggas på Nynäshamns nya landmärke, Panorama Nynäshamn. Vid ceremonin närvarade flera betydande parter, inklusive RO Properties, Nynäshamns kommun, 2A Entreprenad, Fastighetsbyrån samt flera kunder.

Det symboliska första spadtaget togs gemensamt av Ulrika Bladh, Operativ chef på RO Properties, Thomas Carlsson, VD på 2A Entreprenad, och Marcus Svinhufvud, kommunstyrelsens ordförande i Nynäshamn.

– Vi är djupt tacksamma för det starka stödet från Nynäshamns kommun i arbetet med Panorama Nynäshamn. Tillsammans med arkitekter och konsulter har vi intensivt samarbetat med plan- och exploateringskontoret för att göra projektet så framstående som möjligt. Att nu kunna påbörja byggnationen känns fantastiskt, säger Peter Kuylenstierna, vVD för RO Properties.

– Det är mycket glädjande att se byggstarten för Panorama Nynäshamn! Nynäshamns kommun växer, och det är upplyftande att byggaktörer som verkar i flera kommuner upplever att det fungerar exceptionellt bra i Nynäshamns kommun, betonade Kommunstyrelsens Ordförande Marcus Svinhufvud.

– Vi ser fram emot att vara igång och att få bygga detta nya landmärke som kommer göra Nynäshamnarna stolta, underströk Tomas Carlsson, VD för 2A Entreprenad.