Centrala Nackas marknadsbolag utser Anders Börjesson till ny vd

Anders Börjesson. Foto: Liza Simonsson

Styrelsen för Centrala Nackas marknadsbolag AB utser Anders Börjesson till ny vd för bolaget. Hans uppdrag blir att accelerera platsmarknadsföringen av Centrala Nacka för att attrahera nya boende, verksamheter och investerare.

Anders Börjesson har en gedigen erfarenhet av platsmarknadsföring och etableringsfrågor. Genom tillsättningen av Anders Börjesson som vd för Centrala Nackas marknadsbolag kan viktiga synergier skapas när det gäller övergripande marknadsaktiviteter inom näringslivs- och etableringsprocessen.

Centrala Nacka Marknadsbolag bildades för tre år sedan för att kommunikativt hålla ihop berättelsen om platsen samt samarbetet mellan alla fastighetsutvecklare som tillsammans skapar innehåll och attraktion för att locka nya företagsetableringar och fastighetsinvesteringar i Nacka, i nära samarbete med Nacka kommun.

I Centrala Nacka pågår ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt. En plats med stor relevans för hela Stockholmsområdet. Här växer en naturban stadsdel fram, en attraktiv plats med unik karaktär och innehåll som attraherar nya boende, verksamheter och besökare. En plats där naturens lugn möter stadens puls i ett av Nackas mest centrala lägen med närhet till både natur och butiker, restauranger, näringsliv, skolor och kultur. När den nya tunnelbanelinjen är klar 2030 tar det tolv minuter att åka från T-centralen till Centrala Nacka.