Beijer Byggmaterial slutför förvärvet av 100% Proffs Trä & Byggvaror AB

Foto: iMattSmart/Unsplash

Som en tidig julklapp förra året tecknade Beijer Byggmaterial AB avtal om att förvärva 100% Proffs Trä & Byggvaror AB med deras två tillhörande anläggningar, Bandhagen och Rotebro. Efter en övergångsperiod kan vi nu gladeligen presentera 100% Proffs som en del av Beijer Byggmaterial fullt ut.

Anläggningarna kommer att jobba vidare som vanligt med samma härliga och kompetenta personal, men nu i nya färger. Med sin gedigna kunskap och kundkännedom har 100% Proffs byggt ett starkt varumärke bland byggproffsen i Stockholmsområdet och är en viktig del i Beijers satsning att skapa marknadens bästa kunderbjudande. 100% Proffs lever vidare genom en "dual branding" med Beijer Byggmaterial för att även i framtiden vara det självklara valet för alla proffsbyggare. Som en totalleverantör inom byggmaterial & byggförnödenheter med nu 20 anläggningar, bara i Stockholm, kan Beijer erbjuda sina kunder en fantastisk tillgänglighet, leveranskapacitet, kunskap och sortimentsbredd.

– Våra anläggningar kommer även i fortsättningen att vara fokuserade på proffsbyggare och erbjuda produkter och tjänster som förenklar arbetslivet för snickare och andra byggproffs. Det blir spännande att komma in i en större organisation med allt vad det innebär, framför allt stödet från bolagets övriga funktioner. Jag är övertygad att vi med hjälp av det kommer kunna erbjuda ännu bättre stöd i våra kunders projekt i framtiden, säger Lars Jansson, Filialchef på Beijer i Bandhagen.