K-Bygg flyttar till nybyggda lokaler i Tullinge

Erik Öhlin, COO Building, Kesko Sverige

K-Bygg Tullinge flyttar till nybyggda, moderna och klimatsmarta lokaler i Botkyrka Hantverksby, en viktig knytpunkt för hantverkarna i södra Stockholm. Den nya anläggningen kommer att erbjuda allt för byggaren och hantverkaren; en modern anläggning med en drive-in under tak samt en fräsch butiksyta. K-Bygg Tullinge kommer att ha ett brett sortiment av byggvaror, virke, verktyg och förnödenheter.

”K-Bygg har haft en kraftig tillväxt, både organiskt och via förvärv, där ett av vår förvärv de senaste åren är Byggarnas Partner som stärker oss i Stockholmsregionen. Flytten till de nya lokalerna kommer att göra det möjligt för oss att växa, ta marknadsandelar och bättre svara på kundernas efterfrågan i Stockholmsregionen", säger Erik Öhlin, COO K-Bygg.

“Det här kommer att bli ett otroligt lyft för medarbetare och kunder. Den nya anläggningen blir modern, optimalt planerad och befinner sig i ett mycket bra geografiskt läge i Botkyrka Hantverksby där många av våra kunder har sina verksamheter”, säger Stefan Pageryd, Regionchef Stockholm på K-Bygg.

Byggandet av den nya anläggningen i Tullinge har ägt rum under året och är snart slutförd. Fastigheten Hantverket 4, ligger på Mekanikervägen 5 i Botkyrka kommun, mycket nära till väg 226 (Huddingevägen).

Anläggningen, som är försedd med både solceller och bergvärme, har uppförts i samarbete med fastighetsägaren Leje Fastigheter AB och Northpower Stålhallar AB.

Den nya butiken öppnar den 1:a februari 2023.