Tuve Bygg utser Anders Runberg till ny regionchef i Stockholm

Anders Runberg, regionchef på Tuve Bygg i Stockholm och Robert Bengtsson, vd och koncernchef på Tuve Bygg. Foto: Tuve bygg

Anders Runberg är ny regionchef för region Stockholm på Tuve Bygg. Han kommer närmast från en roll som affärsområdeschef på Järntorget Bygg.

Tuve Bygg Region Stockholm har uppdrag i mellersta och norra Sverige och bygger både bostäder och kommersiella lokaler såsom logistikhallar och bilhallar. Region Stockholm ökar stadigt med fler projekt och organisationen växer för att möta marknadens efterfrågan på Tuve Byggs kompetens och erbjudande.

– Vi är glada över att Anders valt att börja hos oss och han blir en viktig tillgång i ett växande bolag som Tuve Bygg och för regionen, vilket är förutsättningarna för en fortsatt positiv och stark utveckling i bolaget, säger Rober Bengtsson, vd på Tuve Bygg.

Anders Runberg har en lång och bred erfarenhet och hans personliga egenskaper i kombination med gedigna erfarenheter från liknade roller i andra bolag i branschen, kommer starkt bidra till Tuve Byggs fortsatta utveckling i region Stockholm.