Peab Fastighetsutveckling rekryterar Anna Lindgren

Anna Lindgren. Foto: Peab

Peab Fastighetsutveckling rekryterar Anna Lindgren.

Anna Lindgren kommer senast från en tjänst på AMF Fastigheter där hon bland annat har arbetat med affärsutveckling och fastighetsinvesteringar. På Peab Fastighetsutveckling ska hon främst arbeta med en stor bredd av projekt och affärer, bland annat kontor och samhällsfastigheter i olika skeden.

– Anna har en gedigen bakgrund i branschen och kommer att komplettera vårt starka team i regionen med sina nätverk och erfarenheter. Denna rekrytering går i linje med vår långsiktiga strategi för vår närvaro på fastighetsmarknaden i Stockholm och Uppsala, säger Anna Roos, regionchef Peab Fastighetsutveckling.

Anna Lindgren har bland annat arbetat med utvecklingen av kontorskvarteret Stockholmsverken på Södermalm och med större projekt som det digitala innovationshuset Epicenter.

– Peab är ett intressant företag och det som gör att rollen känns extra intressant är bredden, det vill säga möjligheten att arbeta med allt från marknadsanalys och idéarbete till förvärv/försäljning och projektutveckling, säger Anna Lindgren, tillträdande affärsutvecklare.

Peabs fastighetsutveckling präglas av ett stort samhällsansvar och en tydlig lokal närvaro vilket ger bolaget rätt förutsättningar att förstå de lokala förutsättningarna och kundernas specifika behov.

Anna Lindgren tillträder tjänsten den 11 maj.