Forsen utser Ulrika Sjöö till gruppchef i Stockholm

Ulrika Sjöö. Foto: Forsen

Ulrika kommer närmast från Frank Projektpartner där hon jobbat som projekt- och byggledare, kontrollansvarig och uppdragsledare. En tjänst som också omfattade försäljning och rekrytering. Hon har även erfarenhet från roller som entreprenadingenjör, arbetsledare och platschef, bland annat från NCC, där hon började efter studierna på KTH. Ulrika uppskattar sina kunskaper från byggena.

– Jag gillar en god mix. Både vad gäller mina roller och kompetensområden. Jag rör mig fritt mellan tidiga skeden och färdigt projekt. Det som är nytt och utvecklande på Forsen är personalansvar, även om jag haft ledande roller tidigare. Jag ser verkligen fram emot att lära känna mina nya kollegor, säger Ulrika.

Ulrikas grupp jobbar med fastigheter i och runt Stockholm. Gruppen ska successivt utökas.

– Forsen utvecklas och växer och Ulrika är ett välkommet tillskott till min affärsenhet. Jag värdesätter hennes kompetens som projektledare och erfarenhet från entreprenörsledet. Hon är genuint intresserad och nyfiken på människor, vilket är viktigt i den här rollen, säger Tor Andersson, affärsenhetschef Forsen.