Hökerum Bygg och Signum bygger 35 nya lägenheter i Finntorp

Bostadshus i Finntorp, Nacka kommun som Hökerum Bygg ska bygga i samarbete med Signus Fastigheter. Illustration: Arrhov Frick

Hökerum Bygg och Signum har tecknat avtal med Skandia för förvärv av byggrätter i Finntorp. Här kommer man utveckla två flerbostadshus med ca 35 nya lägenheter och säljstart är redan under hösten.

Hökerum Bygg och Signum Fastigheter fördjupar sitt samarbete när de tillsammans ingår avtal om förvärv av byggrätter i Nacka kommun av Skandia. Projektet berör två flerbostadshus om totalt ca 35 lägenheter i Finntorp, ett område beläget nära natur och grönska med utmärkta kommunikationer.

Signum och Hökerum Bygg har sedan tidigare ett samarbete i bostadsprojektet Bryggargatan 9 i Nynäshamn.

– Det är riktigt roligt att vi nu fördjupar vårt samarbete ytterligare med Signum och vi är väldigt glada att få förtroendet att bygga även detta fina projekt, säger Johan Lind, VD på Hökerum Bygg.

– Att kunna erbjuda Nackaborna Signums fina hem känns förstås väldigt roligt. Att vi dessutom tillsammans med Hökerum Bygg får möjlighet att vidareutveckla Signums system för flerbostadshus är väldigt kul och spännande, säger Hanna Kucera Wengelin, VD på Signum.

Redan under hösten 2021 är det planerad säljstart för husen, som beräknas vara färdiga för inflyttning om cirka två år.