Välrenommerade JW Rörservice fövärvas av Assemblin

På bilden (fr v): Jonas Mårdell, Assemblin, Mårten Eriksson, Paul Wretwall och John Wretwall, JW Rörservice, Andreas Aristiadis, Assemblin. Foto: Assemblin

Assemblin VS har förvärvat värme- och sanitetsbolaget J. Wretvall Rörservice AB (JW Rörservice) som har 31 medarbetare i Stockholmsregionen med flera spetskompetenser.

JW Rörservice etablerades 1997 och är verksamt i hela Storstockholm. Bolaget har en årsomsättning på cirka 90 MSEK och erbjuder främst VS-installationer i entreprenaduppdrag men har också en mindre serviceverksamhet. JW Rörservice har spetskompetenser inom energiteknik, licenssvetsning (tig, svart och orbital) samt medicinska gaser. Kundportföljen är diversifierad och består främst av mindre och mellanstora bygg- och fastighetsbolag samt offentlig verksamhet.

– Vi är mycket glada över detta förvärv. JW Rörservice är ett högkvalitativt och innovativt bolag med kompetens att delta i hela byggprocessen. Vi är imponerade av deras stora fokus på kvalitet, ledarskap och höga kompetens. JW Rörservice blir ett bra komplement till vår Stockholmsverksamhet som vi under 2020 organiserade om för att bättre kunna möta den lokala efterfrågan, säger Andreas Aristiadis, vd och affärsområdeschef för Assemblin VS.

– JW Rörservice filosofi baseras på kompetens, engagemang och välmående i grupp vilket har resulterat i att våra kunder känner sig trygga. Det är vi mycket stolta över. I samband med ett generationsskifte sökte vi en ny ägarlösning. Assemblin har imponerat med en professionell struktur och bra kultur samtidigt som ledningen har visat ett genuint engagemang och har båda fötterna på jorden, säger Mårten Eriksson, vd i JW Rörservice.