Nu byggstartar TB-Gruppen fyra bostadsprojekt

Brf Wijkhusen, Upplands Väsby. Foto: TB-Gruppen 

Nu byggstartar TB-Gruppen fyra bostadsprojekt belägna i Upplands Väsby, Västerås och Knivsta.
- Intresset är fortsatt stort för våra bostadsprojekt i området och det innebär att vi nu kan byggstarta fyra projekt under oktober, säger Lars Kylin, vd på TB-Gruppen Bostad. 

TB-Gruppen Bostad har utvecklat och färdigställt 15 bostadsrättsprojekt i Stockholm/Mälardalen sedan 2010. Bostadstyperna har varierat och utgjorts av allt från radhus till lägenheter i större flerbostadshus. De fyra bostadsprojekt som byggstartar under oktober består samtliga av småhus och inrymmer totalt 64 bostäder.

- Det har varit högt tryck på försäljningen, säger Lars Kylin, vd på TB-Gruppen Bostad. Två av projekten är slutsålda och i de övriga två är totalt fem bostäder kvar till försäljning. Vi har varit verksamma i Knivsta och Upplands Väsby sedan starten men Västerås är en ny marknad för oss, fortsätter Lars Kylin. Västerås med omnejd är ett område vi tror mycket på och i dagarna säljstartar vi nästa projekt i Västerås, Brf Herrgårdsbyn. 

Upplands Väsby, Knivsta och Västerås är tre kommuner med stark tillväxt, tack vare sina regionala lägen och goda kommunikationer. De områden som TB-Gruppen identifierar för utveckling av bostäder har ofta nära till natur, service och kommunikationer. Bostäder som passar platsen och tänkt målgrupp projekteras fram med utgångspunkt i att skapa prisvärda , attraktiva och hållbara bostäder som vi själva skulle vilja bo i.

Produktionen av de fyra projekten kommer pågå under cirka ett år och inflyttning sker kvartal 4 2021.