Ny affärsutvecklingschef på Einar Mattsson

Li Cederwall Frizzo, tillträdande affärsutvecklingschef på Einar Mattssons Projekt AB. Foto: Heimstaden

Einar Mattsson projekt AB har värvat Li Cederwall Frizzo till rollen som ny affärsutvecklingschef. Som sådan kommer hon att ingå i bolagets ledningsgrupp. Li kommer närmast från Heimstaden där hon haft rollen som affärsutvecklingschef inom Heimstaden Projektutveckling AB.  

— Li har en bred erfarenhet från den här delen av branschen och med henne som chef för affärsutvecklingsteamet får vi in en viktig kugge för att kunna förvärva långsiktigt kvalitativa och lönsamma projekt, säger Peter Svensson, vd för Einar Mattsson Projekt AB

— Storstockholm behöver fortsatt nya bostäder som också tillför positiva värden till en plats, precis så som Einar Mattsson utvecklar sina bostäder. Så jag ser verkligen fram emot att få börja bidra med nya projekt till projektportföljen, säger Li Cederwall Frizzo, tillträdande affärsutvecklingschef på Einar Mattsson Projekt AB.

Om Li Cederwall Frizzo
Utöver sina erfarenheter från Heimstaden har Li har en bred erfarenhet från branschen. Hon har bland annat arbetat på Ikano som analyschef samt eftermarknadschef och på SMÅA som arbetschef och affärsutvecklare. Li har en master i ekonomi respektive handelsrätt från Uppsala Universitet.