Sverige Nordbygg – en styrkeuppvisning

Britta Permats, VD, Svensk Ventilation, berättar att Svensk Ventilation kommer satsa på en stor inneklimatarena till Nordbygg 2020 (Foto:Svensk Ventilation)

Nordbygg har under mer än 20 år samlat samhällsbyggnadssektorns aktörer till en styrkeuppvisning. Styrkan ligger dels i antalet utställare men även i den stora bredden. Allt från branschens jättar till små innovativa uppstickare och branschföreningar väljer Nordbygg för att nå ut med nyheter och inhämta ny kunskap.

Branschföreningen Svensk Ventilation och infästningsspecialisten SFS är två Nordbyggutställare som representerar olika områden inom byggsektorn. Båda ser Nordbygg som en given plats att vara på för att få genomslag och nå ut med allehanda nyheter.

Arena för inneklimat

– Nordbygg är den största skandinaviska mötesplatsen för ventilationsbranschen så den är en självklar plats för oss, bekräftar Britta Permats, VD, Svensk Ventilation.

Efter att på senaste Nordbygg, för två år sedan, haft framgång med sin inneklimatscen utvecklar nu Svensk Ventilation konceptet till att på Nordbygg 2020 växa till en stor inneklimatarena. Det blir den centrala platsen på mässan för samtal om framtida ventilationslösningar och forskning inom området.

Smältdegel

Fredrik Malmberg är kommunikation- och varumärkeschef för norra Europa på infästningsspecialisten SFS. Han ser Nordbygg som en viktig smältdegel för kunskap och erfarenhet och en plats där SFS ska vara med. Företaget hör till gruppen mindre utställare och flera års erfarenhet av Nordbygg har lett till ett ökat engagemang. Till 2020 tar företaget ännu ett steg.

.