Sara Albrecht ny projektutvecklingschef på Einar Mattsson

Sara Albrecht, projektutvecklingschef på Einar Mattsson Projekt AB. Foto: Einar Mattson

Einar Mattsson Projekt AB fortsätter knyta nyckelkompetenser till sig. Sara Albrecht blir projektutvecklingschef över en växande projektverksamhet med nästan 2500 bostäder i portföljen. 

– Sara Albrecht delar vårt kundfokus och viljan att utveckla bostadsaffären, med en bred erfarenhet av både nyproduktion och förvaltning. Hennes bakgrund som jurist och kunskap om bland annat fastighets- och entreprenadrätt är en styrka när det kommer till att arbeta strategiskt i ett projekts alla skeden. Hon är helt rätt person att driva vår projektutvecklingsverksamhet framåt, säger Mikael Anjou, vice koncernchef.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta på Einar Mattsson som har en tradition som stark och kvalitetsmedveten samhällsbyggare i Stockholm. Att arbeta med långsiktighet och kvalitet är frågor jag gärna prioriterar, säger Sara Albrecht, tillträdande projektutvecklingschef på Einar Mattsson Projekt AB.

Sara Albrecht kommer senast från Stockholms studentbostäder där hon arbetat som förvaltningschef. Hon har sju års erfarenhet från flera olika roller på HSB Bostad AB, däribland chefsjurist och affärsområdeschef nyproduktion. Hon är utbildad jurist och har undervisat vid KTH och Stockholms universitet. Sara tillträder sin nya tjänst den 22 mars.

– Vi har lyckats knyta till oss två kompetenta och drivna personer, Britta Blaxhult och Sara Albrecht, till viktiga positioner i projektbolaget. Jag ser verkligen framemot att få vara med på deras resa tillsammans med Einar Mattsson, avslutar Mikael Anjou.

För mer information kontakta:

Mikael Anjou, vice koncernchef
Einar Mattsson AB
Tel: 076-542 66 00

Om Einar Mattsson Projekt AB

Einar Mattsson är en långsiktig fastighetsaktör som varit verksam på Stockholms bostadsmarknad i över 80 år. Med sina 5200 bostäder är bolaget idag Stockholms stads största privata ägare av hyresbostäder. I koncernen ingår också en förvaltningsentreprenadrörelse som förvaltar 15 000 bostäder och en byggentreprenadverksamhet. Einar Mattsson Projekt AB är det dotterbolag som arbetar med att utveckla nya bostäder i Stockholms län där råmark eller projektfastigheter förvärvas och utvecklas till efterfrågade bostäder. Bolaget har som mål att färdigställa 4000 lägenheter fram till år 2027.