Fastighetsmässan i Stockholm större än någonsin

Foto: Fastighetsmässan

I år är Fastighetsmässan i Stockholm större än någonsin. Det är en komplett mötesplats för alla inom fastighetsbranschen och arrangeras på flera platser i Norden som Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och Köpenhamn. Hit kommer besökare för att hitta det senaste bland annat inom fastighetsautomation, säkerhet och energibesparing. 

Fastighetsbranschen utvecklas och behovet i branschen ändras kontinuerligt. Nu efterfrågas produkter, lösningar och tjänster som minskar risken för koldioxidutsläpp, det vill säga byggnation i trä. För att möta branschens behov kommer flera seminarier att ta upp detta aktuella ämne. Några av talarna är Sundbybergs stadsdirektör, Hélen Elf Eriksson tillsammans med kommunstyrelsens ordförande, Mikael Eriksson som bland annat har byggt Strandparken vid Bällstavikens strand med byggherre Folkhem Arne Olsson. Seminariet hålls den 15 mars.

På Fastighetsmässan kommer besökarna få ta del av 35 seminarier, med ett starkt talarprogram som ger både kunskap och inspiration. Här följer ett urval ur höjdpunkterna i programmet: