Projektverktyget som gör vardagen lättare för alla hantverkare

Foto: Bygglet

Har du dator och mobil? Hurra! Då kan du komma igång redan idag med att halvera tiden du lägger på att hantera projekt. Glöm handskrivna lappar och miniräknare – med projektverktyget Bygglet får du en tydlig överblick på hela flödet från offert till faktura.

Som hantverkare måste du ha koll på många delar. Dels handlar det om offerter, signaturer och fakturor som du ska kommunicera till kund. Och dels dina medarbetares tidrapporter, inköp och löneunderlag.

Att jaga efter lösa papper, kvitton, viktiga nummer och kontaktuppgifter är inget du kanske egentligen tänkte att du skulle behöva göra när du började driva firman. Och med ett digitalt projektverktyg är det är inget du behöver heller.

Det ska inte vara ett projekt att driva projekt

Bygglets filosofi är att det inte ska vara ett projekt att driva projekt. Med vårt verktyg får du därför stenkoll på dina projekt och missförstånden med kunder och i organisationen blir mycket färre genom att alla delar av företaget samlas på ett enda ställe. Översikten (en av våra mest uppskattade funktioner) uppdateras dessutom i realtid så att du hela tiden kan följa hur det går för företaget.

Idag har vi över 65 000 aktiva användare verksamma inom byggservice, mark och anläggning, vvs och installationer, måleri m.m. och vår app finns på 15 olika språk. Häng med du också!

Med projektverktyget Bygglet...
● registrerar du och dina medarbetare både tid och material smidigt i en app
● samlas smidigt också i webbläsaren på datorn.
● får du ordning på hela flödet från offert till faktura
● ser du i realtid en översikt på nyckeltalen och vad som är kvar att fakturera.
● förenklar du för både kunder och medarbetare
● synkar du smidigt mot ditt ekonomi- och lönesystem

Verktyget som effektiviserar administrationen

Oavsett vilken typ av hantverkare du är, får du smidigt ordning på alla dokument och allt administrativt arbete kring projekten och resursplaneringen.

Bygglet är pusselbiten som många ekonomisystem idag saknar, och vi har smidiga integrationer med ex. Visma och Fortnox. Du får hjälp att komma igång och ett dedikerat team stöttar dig kostnadsfritt i din användning.

Vill du veta mer? Boka en kostnadsfri demo HÄR!

bild
Bild: Bygglet