Unika lösningar säkrar historiskt hotell inför framtiden

Bild: Jafo/Unidrain

Tidig rådgivning och skräddarsydda produkter från Unidrain är en del av hemligheten bakom Copenhagen Admiral Hotels framgångsrika renovering av badrummen.

Byggnaden uppfördes 1787 som ett packhus av danska företag som drev slavhandeln i Ghana. Det var på första parkett för Slaget vid Köpenhamn 1801. Och 1807 tog det in sårade, döda och desperata köpenhamnare när engelsmännen bombade den danska huvudstaden. 

I dag är det långtifrån så dramatiskt. Det historiska packhuset på Toldbodgade hyser nu nämligen det fyrstjärniga Copenhagen Admiral Hotel med gäster från hela världen. Hotellet har just genomgått en lång renoveringsperiod, där vi har spelat en viktig roll. 

– Renoveringen har tagit flera år. När en så gammal byggnad ska rustas upp finns det inte något som heter standardlösningar. Alla lösningar måste anpassas till byggnaden, berättar Lasse Lyck, tekniskt ansvarig hos Unidrain. Vattenskador är mycket svåra att åtgärda i en så gammal byggnad. Så det gäller att välja rätt lösning från början. På Unidrain tillhandahåller vi rådgivning om både teknik och design och vi gör gärna fysiska visningar av hur våra olika produkter ska installeras, om det finns behov av det, förklarar han.

Läs mer om Copenhagen Admiral Hotel och dess renovering HÄR!

 

bild
Bild: Jafo/Unidrain

unidrain.se

Instagram

Mynewsdesk

Pinterest

Facebook

bild