Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, jun, 19 2019
Senaste Nytt

SISAB förnyar ledningsgruppen

Fotograf: Thomas Pella Bergsell.
Fotograf: Thomas Pella Bergsell.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 22 mar 2019

Belma Rejnefelt tar plats i ledningsgruppen för SISAB. Därmed tar hon över efter Olle Åberg som avdelningschef för Fastighetsutveckling.

– Belma, med sin personlighet och mycket goda ledaregenskaper, kommer bidra till såväl ledningsgruppens som SISAB:s utveckling. Hennes avdelning ansvarar för en av våra viktigaste framtidsfrågor och Belma passar perfekt i denna roll, säger Claes Magnusson, vd för SISAB.

Fastighetsutvecklingsfrågorna blir allt viktigare. Behovet av elevplatser är större än det finns mark att bygga på. Då måste SISAB hitta alternativa lösningar och fastigheter.

Ett exempel på detta är Stockholms största gymnasieskola, Anna Whitlocks gymnasium på Hantverksgatan. Där är Balder fastighetsägare, SISAB hyr fastigheten och förvaltar den för utbildningsförvaltningens verksamhet. Tidigare var detta ett kontor för Länsstyrelsen men är sedan augusti ifjol ombyggd till ett skolpalats med plats för 2200 elever.

Belma var tidigare förvaltningsområdeschef på SISAB och innan hon kom till SISAB så arbetade hon på Coor Service Management som Site manager. Olle Åberg har arbetat på SISAB i 16 år i olika ledande befattningar och går nu i pension.

Annons

Annons