Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, jul, 23 2019
Senaste Nytt

Ny regionchefs på Veidekke Anläggning

Marcus Andersson
Marcus Andersson
Publicerad av
Redaktionen - 28 jan 2019

Marcus Andersson har utsetts till ny regionchef för Veidekke Anläggning Öst. Marcus har 15 års erfarenhet inom anläggningsbranschen och kommer närmast från Skanska Väg och Anläggning i en roll som operativ chef. Han tillträder den nya tjänsten den 28 januari 2019.

Veidekke Anläggning är nu fullt rustat för framtiden med starka team som besitter hög kompetens och ett involverande arbetssätt som uppmuntrar till handling och utveckling i kombination med ett heltäckande kunderbjudande.

–Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor utveckla regionen och leverera de mål och resultat som förväntas av oss. En viktig anledning till att jag valt Veidekke är bolagets värderingar, involveringsfilosofi och fokus på medarbetarna, säger Marcus Andersson.

– Marcus gedigna kunskaper om anläggningsaffären kommer att vara betydelsefull i vår fortsatta satsning påatt vidare utveckla vårt erbjudande samt vår nuvarande kund- och projektbas. Jag ser fram emot att samarbeta med Marcus och önskar honom varmt välkommen, säger Marcus C Nilsson, affärsområdeschef.

Marcus Andersson ersätter Marcus C Nilsson som vid årsskiftet gick vidare till en roll som affärsområdeschef för Veidekke Anläggning.

Annons

Annons