Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, apr, 19 2019
Senaste Nytt

Paradox Interactive flyttar in i Stockholmsverken

Bild: AMF Fastigheter.
Bild: AMF Fastigheter.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 13 nov 2018

Nu sår det klart att Paradox Interactive blir nästa hyresgäst att teckna avtal i Stockholmsverken. De flyttar in på cirka 8 000 kvadratmeter i korsningen mellan Rosenlundsgatan och Magnus Ladulåsgatan.

Paradox Interactive är en världsledande förläggare och utvecklare av datorspel. I spelportföljen märks titlar som Stellaris, Europa Universalis, Hearts of Iron, Battletech, Surviving Mars och Cities: Skylines.

Stockholmsverken är ett av Södermalms klassiska industrikvarter som AMF Fastigheter utvecklar till en ny plats för arbete, möten och umgänge. Totalt utvecklas ca 23 000 kvadratmeter till arbetsplatser som kan välkomna en bredd av företag och gatuplanen öppnas för restauranger och caféer. Kvarterens innergårdar kommer också att utvecklas och öppnas för allmänheten.

- Vi är otroligt glada och stolta över att ett av Sveriges mest framåtlutade företag val att flytta till Stockholmsverken. Här vill vi skapa en plats där företag kan växa med sina medarbetares idéer och vi ser Paradox Interactives val av Stockholmsverken som ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Tove Törneman, projektchef för Stockholmsverken, AMF Fastigheter.

Paradox Interactive beräknas flytta in under hösten 2019.

Annons

Annons