Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, jul, 23 2019
Senaste Nytt

Gallerian i Forumkvarteret står klar efter ombyggnad

Bild: Atrium Ljungberg/Archus.
Bild: Atrium Ljungberg/Archus.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 31 okt 2018

Fastighetsägaren Atrium Ljungberg har sedan början av 2017 genomfört en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumkvarteret i centrala Uppsala, som idag innehåller såväl kontorslokaler och bostäder som en galleria där utbudet förstärkts med fler nya restauranger, caféer och butiker.

Under de senaste två åren har arbetet främst handlat om upprustning och ombyggnad av galleriadelen, där ytor frigjorts och ett tydligt, invändigt huvudstråk skapats. Handelsutbudet har koncentrerats till gatuplan och har stärkts med ett flertal nya etableringar bland annat skokonceptet Sneakers Point, Espresso House samt den norska restaurangkedjan Egon.

 – Vår ambition är att Forumkvarteret ska bli ett urbant innerstadskvarter med ett starkt utbud av handel, restauranger och caféer, kombinerat med bostäder och attraktiva kontorsmiljöer. Forumkvarteret ska vara en mötesplats mitt i city, en plats som lever under dygnets alla tider. Vi är väldigt glada över att både Sushi Yama och Apoteket valt att etablera sig hos oss. De har starka och uppskattade koncept som kommer att komplettera nuvarande utbud väldigt bra, säger Eva Troell, marknadsområdeschef Atrium Ljungberg.

 

Annons

Annons