Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, maj, 21 2019
Senaste Nytt

Stockholms Centralstation fullt uthyrt

Bild: wikipr.
Bild: wikipr.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 20 sep 2018

Kontoren på Stockholms Centralstation är nu fullt uthyrda då Jernhusen tecknat avtal med det svenska tech-bolaget Zound Industries. Bolaget flyttar in på ytterligare 1 640 kvm och hyr med detta totalt 3 640 kvm på stationen för sina cirka 200 medarbetare.

 

Zound Industries är känt för varumärken som Marshall och Urbanears och skrev nyligen på ett exklusivt avtal med Adidas om att producera deras kommande ljudprodukter. Detta innebär en expansion och Zound Industries väljer att stanna kvar på Centralstationen. Just närheten till goda kommunikationer och den centrala staden förblir en viktig aspekt då läget underlättar för både kommunikationer och rekrytering.

 

– Ett centralt läge är mycket viktigt för våra anställda och hjälper oss att attrahera nya duktiga medarbetare. De unika kontorslokalerna fungerar också som ett nav för kreativitet, innovation och tech, vilket är perfekt för ett växande företag som Zound Industries, säger Mariana Sundin, HR Director, Zound Industries.

Jernhusen har varsamt utvecklat de unika kontorsytorna med stora salar med högt i tak, fina trägolv och med många originaldetaljer från 1872.

Jernhusen har märkt ett ökat intresse från tech-bolagoch andra företag som vill testa okonventionella och kreativa kontorskoncept. I Jernhusens kontorshus Glasvasen i Malmö pågår just nu ett projekt där man tillsammans med en hyresgäst sammanför digitala tjänster med en fysisk kundmötesplats. 

Annons

Annons