Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, maj, 21 2019
Senaste Nytt

Stendörren utvecklar Point Farsta

Bild: Stendörren.
Bild: Stendörren.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 20 sep 2018

Stendörren lanserar sin tredje satsning på det egenutvecklade Point-konceptet. Satsningen gäller tre fastigheter i Farsta i ett utmärkt kommunikationsläge på Fryksdalsbacken 12 och 26 samt Mårbackagatan 31.
    

Inom ramarna för Point-konceptet förädlar Stendörren fastigheter och erbjuder skräddarsydda lokaler i attraktiva geografiska lägen i expansiva områden i Storstockholm och Mälardalen. 
    

– I Point Farsta har vi hämtat inspirationen från områden som Meatpacking District i New York, och LUMA i Stockholm, med mycket ljus och rymd i ett område med industriell känsla. Vi kommer även skapa generösa umgängesytor för att göra det enkelt att samverka över en kopp kaffe, säger Maria Mastej, marknads- och uthyrningschef på Stendörren.
    

I Point-konceptet erbjuder Stendörren sina hyresgäster effektiva kontor med öppna ytor och co-working utrymmen i en kreativ miljö med industrikänsla men även plats för lek och skapande. Vidare har husen i Farsta goda kommunikationer med både tunnelbana, pendeltåg och buss men även smidig bilaccess med direkt anslutning till Nynäsvägen och goda parkeringsmöjligheter.
    

Annons

Annons