Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, feb, 19 2019
Senaste Nytt

Magnolia och SBB bygger hyresrätter i Västerhaninge, Stockholm

Fredrik Lidjan, vd Magnolia Bostad. Foto: Magnolia Bostad.
Fredrik Lidjan, vd Magnolia Bostad. Foto: Magnolia Bostad.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 25 jun 2018

Magnolia Bostad har tillsammans med SBB inlett ett samarbete om utveckling av hyresrätter i Nykvarn samt handelsytor och hyresrätter i Västerhaninge.

Magnolia Bostad och SBB har tecknat avtal om att ingå ett JV för utveckling i Nykvarn av cirka 17 000 kvadratmeter hyresrätter. Med Nykvarns korta pendlingsavstånd till Stockholms arbetsmarknad är utvecklingen av kommunen en viktig del för att lösa storstadsregionens bostadsförsörjning.

I Västerhaninge inleder Magnolia Bostad och SBB ett samarbete för utveckling av hyresrätter och handelslokaler i det mest attraktiva handelsläget. Med väl utbyggd kollektivtrafik och närheten till naturen är platsen ett mycket intressant utvecklingsprojekt. Totalt planeras för 1 500 nya bostäder i Västerhaninge centrum.

–– Nykvarn och Västerhaninge är områden med stor potential som vi ser att vi kommer att kunna utveckla på ett utmärkt sätt. Vi ser mycket framemot att tillsammans med SBB utveckla bra bostäder till överkomliga hyror, säger Fredrik Lidjan, verkställande direktör på Magnolia Bostad.

 

Annons