Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, jan, 16 2019
Senaste Nytt

Veidekke säljer fullt möblerat boende

Bild: Veidekke.
Bild: Veidekke.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 20 apr 2018

 Nu lanserar Veidekke Bostad fullt inredda lägenheter för nya bostäder vid försäljning.  Först ut är Kallhäll i västra Stockholm.

I många år har svenska charterresenärer kunnat välja all inclusive på utlandssemestern. Men när det gäller boende har möjligheten att flytta in i en fullt utrustad lägenhet varit relativt begränsad.

- Vi ser att det finns ett uttryckt behov av fullt möblerade bostäder bland flera av våra kunder. Därför vill vi erbjuda den här möjligheten, säger Filip Borgelin, projektutvecklare på Veidekke Bostad.

Främst är det unga vuxna som planerar att flytta hemifrån, som gärna skulle vilja slippa att lägga tid och resurser på att skaffa möbler och husgeråd. Andra grupper som har visat intresse är arbetspendlare med övernattningslägenhet samt personer som har separerat och behöver ett nytt boende där allt finns på plats från start.

- Vi tror att det här ligger helt rätt i tiden. Många tycker att det är smidigt att köpa en bostad som har blivit inredd av proffs och andra är helt enkelt inte intresserade av att inreda själva, säger Filip Borgelin.

Först ut är ett drygt tjugotal en- och tvårumslägenheter i Kallhäll i västra Stockholm. Samtliga lägenheter står färdiga för inflyttning och kommer att kunna säljas fullt utrustade med möbler och husgeråd.

Annons