Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, dec, 17 2018
Senaste Nytt

Ikano Bostad rekryterar affärschef

Mikael Berg. Bild: Ikano Bostad.
Mikael Berg. Bild: Ikano Bostad.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 09 nov 2017

Ikano Bostad har tillsatt Mikael Berg som ny affärschef i satsning på att leda vårdboende mot fortsatt tillväxt. 

– Att vårdboende nu integreras i Ikano Bostad kommer att stärka vårt helhetserbjudande ytterligare. Det blir ännu tydligare att Ikano Bostad tänker på helheten, oavsett om det gäller att utveckla, bygga eller förvalta bostäder för människor i livets alla faser. Genom att erbjuda vårdboenden, småhus, bostadsrätter och hyresrätter kan vi ta ett långsiktigt ansvar och vara med och utveckla hållbara bostadsområden och stadsdelar, säger Robert Jaaniste, vd på Ikano Bostad.

Bolaget erbjuder i dagsläget 263 vårdplatser fördelat på fyra olika boenden i Uppsala, Åkersberga, och Haninge. Vårdboende har även tre pågående projekt under utveckling.

– Sedan vi inledde vår satsning på vårdboenden under förra året har det tagit fart. Vi är långsiktiga fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar trygga och behovsanpassade fastigheter för vårdboenden. Det känns jätteroligt att få skapa möjligheter för Ikano Bostads fortsatta tillväxt i den här nya rollen, säger Mikael Berg, affärschef vårdboende på Ikano Bostad.

Mikael Berg har lång erfarenhet som affärsutvecklare och kommer närmast från en roll som ackvisitör inom organisationen. Han tillträder sin nya roll 1 december 2017.