Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, jun, 23 2018
Senaste Nytt

Locum rekryterar nya chefer

Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt ägaren Stockholms läns landsting. För att säkerställa skötseln av vårdfastigheterna anställer man två nya förvaltningsområdeschefer.

 

Jessica Meijer blir ny förvaltningsområdeschef Sjukhus Syd med bland annat ansvar för Rosenlund- och Nacka sjukhus. Hon tillträder tjänsten den 4 oktober. Hon har tidigare ansvarat för Ericssons lokaler i Stockholm där fokus varit lokalplanering, avtalsfrågor och FM-leverans.

- Det som lockade mig är att Locum har en långsiktighet i sitt ägande. Jag ser fram emot utmaningen att återigen få arbeta med samhällsnyttiga fastigheter och dessutom få vara delaktig i det förvaltningsfokus som sker just nu inom Locum. Då kan jag få nytta av min långa erfarenhet av fastighetsförvaltning och hjälpa till med resan att bli en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare, säger Jessica Meijer.

 

Christer Wickberg tillträder rollen som ny förvaltningsområdeschef för Danderyds sjukhusoch Norrtälje sjukhus den 6 november. Han kommer närmast från Fastighets AB Förvaltaren där han haft rollen som förvaltningschef med ansvar för förvaltning och drift.

 

- Locum är ett företag med ett viktigt uppdrag och förvaltar intressanta och komplexa fastigheter. Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor och sätta mig in i rollen, säger Christer Wickberg. 

- Locum är inne i en spännande utvecklingsfas. Vi är glada att rekrytera två kunniga förvaltningsområdeschefer. Vi kombinerar effektiva byggprojekt med kunskap om hur man utvecklar komplexa, robusta och långsiktigt hållbara vårdfastigheter säger Marie Boestad, fastighetsdirektör på Locum.

Foto: Locum.
Foto: Locum.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 13 sep 2017