Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, jun, 22 2018
Senaste Nytt

Stockholms stad tillsätter ny avdelningschef på fastighetskontoret

Helena Rönnberg. Foto: NCC/ Fastighetskontoret, Stockholms stad.
Helena Rönnberg. Foto: NCC/ Fastighetskontoret, Stockholms stad.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 03 apr 2017

Helena Rönnberg har utsetts till ny avdelningschef för projekt- och upphandlingsavdelningen på fastighetskontoret i Stockholms stad. Detta framgår av ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att bidra i fastighetskontorets uppdrag och utmaningar och att jobba med projekt som spänner från tidigt skede till överlämnande, säger Helena Rönnberg i pressmeddelandet.

– Jag drivs av att ge förutsättningar för medarbetare att lyckas i sina roller och att kunna skapa, producera och leverera projekt som ligger i framkant.

Helena Rönnberg har de senaste 20 åren arbetat på entreprenadföretaget NCC och har en bred erfarenhet av olika chefsbefattningar inom företaget.

– Vi står inför många spännande och svåra utmaningar inom samhällsbyggandet och därför känns det mycket bra att vi rekryterat Helena Rönnberg till oss på fastighetskontoret. Hennes erfarenheter inom projekt och byggverksamhet är ett välkommet tillskott, säger fastighetsdirektör Åsa Öttenius.

Helena Rönnberg kommer att ingå i fastighetskontorets ledningsgrupp och tillträder tjänsten som avdelningschef den 2 maj 2017.