Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, jun, 23 2018
Senaste Nytt

Martinsons sticker ut på Fastighetsmässan

David Forsström, utvecklingsledare färdiga produkter och Erik Arvidsson, chef färdiga produkter på Martinsons. Foto: Axel Johansson
David Forsström, utvecklingsledare färdiga produkter och Erik Arvidsson, chef färdiga produkter på Martinsons. Foto: Axel Johansson
Publicerad av
Axel Johansson - 16 mar 2017

Martinsons är på mässan för att presentera sitt nya industrihotell, en färdigprojekterad lösning som är baserad på moduler som kan byggas ihop.
Det som är nytt med industrihotellet är att Martinsons har projekterat det helt färdigt, vilket innebär att alla bygghandlingar och produktionshandlingar är klara.

– Vi kan presentera en lösning för kund så att det går att köpa och sätta detta i produktion och göra bygglovshandlingar utan att behöva gå den långa vägen via upphandlingar, säger David Forsström, utvecklingsledare färdiga produkter på Martinsons.

Lösningen är också uppbyggd på ett sätt så att man kan modulärt ska kunna välja hur många sektioner man vill bygga industrihotellet i. Byggnaden är utförd i trä, stommen är en limträstomme och väggarna och takelementen är i korslimmat massivträ.

– Sedan kompletteras det med isolering för att få en färdig klimattät byggnad, säger David Forsström.

Det är första gången David Forsström är på Fastighetsmässan i Kista, så det är spännande att se vilka typer av produkter och företag som finns på plats.

– Jag känner att vi som byggföretag kanske är ett lite nytt inslag på Fastighetsmässan där det känns som att det är många som riktar sig till fastighetsägarna med underhållsprodukter till befintligt bestånd medan vi har en helt fristående byggnad som vi säljer, säger David Forsström.