Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, jun, 22 2018
Senaste Nytt

HSB byggstartar första etappen av Brf Fyrhusen

Illustration: Diakrit
Illustration: Diakrit
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 14 mar 2017

I samband med byggstart av första etappen, inleder HSB försäljningen av HSB brf Fyrhusen i Nacka. Totalt bygger man tre bostadsrättsföreningar vid Telegrafberget, med sammanlagt cirka 350 bostäder. 

 Med  panoramavy över Stockholms inlopp växer bostadsrättsföreningen Fyrhusen fram på toppen av Telegrafberget. Föreningen får 66 lägenheter varav de flesta har sjöutsikt och stora fönsterpartier.

– Det är ett härligt område för dem som vill ha ett bekvämt liv med vatten och natur inpå knuten. Här står verkligen livskvalitet och trivsel i fokus, säger Peter Lundmark, affärsområdeschef för försäljning och eftermarknad på HSB Bostad.

 Arkitekturen är inspirerad av Telegrafberget, med roströda fasader som ska ge industrikänsla. Stora glaspartier och de fem husens placering får Fyrhusen att påminna om en fyr.

– Det är otroligt roligt att kunna erbjuda vår medlemmar bostäder i ett så här attraktivt och unikt skärgårdsläge, säger Anders Svensson, vd på HSB Stockholm. 

För att skapa en attraktiv boendemiljö investerar HSB i konst i all sin nyproduktion, skapat av den uppmärksammade konstnären Katarina Löfström.