Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, apr, 19 2019
Senaste Nytt

Prisbelönta SmartDok på Nordbygg

Foto: Frank Rune Isaksen
Foto: Frank Rune Isaksen
Publicerad av
Henrik Ståhl - 01 apr 2016

SmartDok med sitt fokus på digital tidsrapportering och projektuppföljning i bygg- och maskinentreprenadbranschen ställer ut för tredje gången på Nordbygg.

Främst kommer SmartDok att visa upp sin ID06-personalliggare som SmartDok erbjuder gratis till alla sina kunder.

”Många har undrat varför vi har denna tjänst kostnadsfri, vi gör vad vi tror är det bästa för våra kunder”, skriver SmartDok i ett pressmeddelande.

 SmartDok etablerades 2005 och hjälper idag över 850 företag att få bättre översikt och kontroll av projekt och processer. SmartDok är ett system för att få in alla timmar, maskintimmar, varor, verktyg/inventarier och arbetslistor som hjälper kunderna att effektivisera verksamheten. Detta ska ha visat sig öka produktiviteten och resultaten genom att arbetet då blir smartare och enklare. De har både Peab, Skanska och NCC bland sina kunder och SmartDok är också nominerad till Årets Entreprenör i European Business Awards.

Besöker man deras monter ska besökaren få all information om hur företaget kan hjälpa denne på bästa sätt. Alla som lämnar sina kontaktuppgifter till SmartDok under mässan kommer att få en iPadhållare och 50 procent rabatt på en valfri modul i SmartDok vid beställning.

SmartDok hittas i monter C01: 16.

Annons

Annons