Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, sep, 22 2017
Senaste Nytt

Sollentuna på plats i Cannes

Foto: Markku Björkman
Foto: Markku Björkman
Publicerad av
Henrik Ståhl - 16 mar 2016

För att presentera pågående stadsutvecklingsprojekt, uppdatera sig på utvecklingen inom samhällsbyggnadsfrågor samt knyta viktiga kontakter kommer Sollentuna kommun att närvara vid fastighetsmässan MIPIM 2016.

Sollentuna kommun kommer att i år bland annat att presentera det pågående utvecklingsarbetet av Kilen i Helenelund i den södra delen av kommunen.

- Vi ser framför oss nytänkande sätt att ta tillvara Kilens unika förutsättningar och det goda kollektivtrafikläget i denna expansiva del av norra Storstockholm, säger Thomas Ardenfors (M), ordförande i stadsbyggnadsnämnden.

Stockholmsregionen deltar för 23:e året i rad på investerarmässan MIPIM i Cannes, som är en av världens främsta fastighets- och investerarmässa. Fram till 2025 är investeringspotentialen 95 miljarder euro i Stockholmsregionen.

Sollentuna kommun representeras av Henrik Thunes (M), kommunstyrelsens ordförande, Thomas Ardenfors (M), ordförande i stadsbyggnadsnämnden, Anna Hamberg, näringslivchef och Christina Leifman, stadsbyggnadschef. Under MIPIM kommer Sollentuna kommuns representanter att ha enskilda möten med många olika aktörer inom fastighetsbranschen. Representanterna från Sollentuna kommer även att delta på seminarier inom ramen för MIPIM-programmet.