Mötesplatsen för dig inom bygg och fastighetsbranschen, sep, 21 2017
Senaste Nytt

B-reel ligger bakom ljuset på Mall of Scandinavia

Foto: B-reel
Foto: B-reel
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 12 feb 2016

Den kreativa byrån B-reel har tagit fram ljus och animation installationen på Mall of Scandinavia i Solna. Installationen är tänkt för att skapa en inbjudande miljö för besökarna och omfattar såväl gallerians interiör som i dess exteriör, detta skriver B-reel i ett pressmeddelande.

– Vi ville skapa något nytt och genom modern teknik och ljusdesign har vi gett liv till den statiska exteriören och interiören för att förhöja kundupplevelsen varje gång man besöker Mall of Scandinavia. Ljusinstallationerna är inspirerade efter årstiderna och anpassas efter säsong och tid på dygnet. Vi har dessutom program som är anpassade för särskilda event och högtider, säger Jessica Kjellson Helle, Digital Manager hos fastighetsägaren Unibail-Rodamco Nordic i pressmeddelandet.

B-Reel tillsammans med fastighetsägaren, Unibail-Rodamco har använt sig av design, datoranimationer och ett intrikat system med tusentals LED-lampor för att bygga en lösning som är i samklang med den omgivande miljön.

– Utmaningen låg i att skapa en miljö för människor att trivas i. Vår konceptidé var därför att skapa en ”mall of life” där vi inspirerades av naturens skiftningar, avslutar Marcelo Reis Melo, Art Director på B-Reel.